Συνεχείς είναι οι αναρτήσεις με τις οποίες ο Μένιος Φουρθιώτης ουσιαστικά προειδοποιεί με αποκαλύψεις για τις σχέσεις και τις επαφές του με στελέχη, βουλευτές και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας.

class="western" align="left">Μέχρι τώρα έχει αναρτήσει screenshots από επικοινωνίες με τους Γιώργο Γεραπετρίτη, Νίκο Ρωμανό, Νότη Μηταράκη, Μάκη Βορίδη, με τα ονόματα των στελεχών και υπουργών της ΝΔ να είναι εμφανή.

class="western" align="left">Έχει αφήσει επίσης υπονοούμενα για εν ενεργεία υπουργό, ο οποίος είναι παντρεμένος, αλλά «επέβαλε» κάποια δημοσιογράφο να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή…

class="western" align="left">Επιπλέον, έχει αναρτήσει επικοινωνία του με τον υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, στην οποία ο υπουργός φαίνεται να γράφει ότι με τον πρώην υπουργό Γιάννη Βρούτση είναι «σφαγμένοι».

ια ποιο λόγο ένας υπουργός να αποκαλύπτει τις όποιες κακές του σχέσεις με έναν άλλο υπουργό;

εν του φτάνουν οι αντιδράσεις για τα καμπ των λαθρομεταναστών που έχουν ξεσηκώσει τις τοπικές κοινωνίες;

class="western" align="left">Αναφορικά με τις επικοινωνίες, θα πρέπει να εξηγήσουν οι υπουργοί και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, προς τι όλες αυτές οι επικοινωνίες;

class="western" align="left">Για τον υποτιθέμενο «μπερμπάντη» υπουργό, θα πρέπει ο κ. Φουρθιώτης εκτός από το όνομά του, να μας πει από που και πως γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος «επέβαλε» την παρουσιάστρια. Με αποδείξεις αδιάσειστες, γιατί δεν πρέπει να σπηλώνονται ονόματα χωρίς λόγο.

class="western" align="left">Σε κάθε περίπτωση, όταν λέγονται στη δημόσια σφαίρα τέτοια πράγματα, με ευθείες αναφορές για «συνεργασία», θα πρέπει ο μεν κ. Φουρθιώτης να εξηγήσει αναλυτικά τί ακριβώς ζητούσε, αν ζητούσε κάτι από τους υπουργούς, και αυτοί να απαντήσουν, με αποδείξεις αν αυτά ισχύουν ή όχι.

align="left">

align="left">

align="left">

align="left">

align="left">