Το πρόσωπο της φρίκης αποκαλύφθηκε σε ένα μικρό χωριό στο βόρειο Τέξας, όταν μετά από παρέμβαση της αστυνομίας, διαπιστώθηκε πως μια μητέρα υποχρέωνε εδώ και πολλές εβδομάδες την 11χρονη κόρη της να ζει με το πτώμα του πατέρα της!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, η Σούζαν Κουέ Σμιθ συνελήφθη και κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, παραποίηση εγγράφων και μη δήλωση θανάτου.

Η γυναίκα δικαιολόγησε την πράξη τους στους αστυνομικούς και ομολόγησε πως δεν είχε δηλώσει τον θάνατο του Άλαν Γιουέστ, πατέρα της κόρης της, επειδή φοβόταν ότι θα της έκαναν έξωση από το σπίτι!

Έτσι, μητέρα και η κόρη ζούσαν με ένα πτώμα σε αποσύνθεση, για τρεις ή τέσσερις εβδομάδες.

[embed]https://twitter.com/TexomasHomepage/status/1483871867559677959[/embed]

Η οσμή αποσύνθεσης που προερχόταν από το σπίτι προκάλεσε την παρέμβαση της αστυνομίας

Την 1η Δεκεμβρίου, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Τέρι Γούτεν επισκέφθηκε το σπίτι, μετά από καταγγελία περιοίκων για έντονη δυσοσμία και έντονα που προέρχονταν από το ανοικτό παράθυρο του διαμερίσματος.

Όταν χτύπησε το κουδούνι για να δει τι συμβαίνει, κανείς δεν αποκρίθηκε, και οι αστυνομικοί άνοιξαν με εισαγγελική εντολή την πόρτο του διαμερίσματος.

ο θέαμα που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί ήταν αποκρουστικό: στο διάδρομο του διαμερίσματος βρισκόταν ένα ανθρώπινο πτώμα, που είχε καλυφθεί με μια κουβέρτα και σάκους απορριμμάτων.

Όπως διαπιστώθηκε επίσης, στο διαμέρισμα είχε γίνει διακοπή νερού και ήταν γεμάτο με σκουπίδια. Η αθλιότητα η οποία επικρατούσε ήταν τόσο μεγάλη που κρίθηκε «μη κατοικήσιμο»!

Σε βάρος της Σούζαν Κουέ Σμιθ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και η ίδια ομολόγησε πως η σορός ανήκε στον πατέρα του παιδιού.

Το 11χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο λόγω της μόλυνσης από δήγματα εντόμων, ενώ τη φρόντιδα του ανέλαβαν οι υπηρεσίας προστασίας ανηλίκων