Γράφει ο Παναγιώτης Σέρβος*

Αν και ηξερα τι περιπου θα διαβασω, παλιος αριστερος (θου Κύριε), αποφασισα να βασανισω τα εγκεφαλικα μου κυτταρα με την αναγνωση του "πολεμικου ανακοινωθεντος" κατι μπαχαλων που νομιζουν οτι κανουν "επαναστα" απο κτιρια που δεν τους ανηκουν, με κινητα τηλεφωνα που δεν εχουν πληρωσει και ιδεολογια που εχει πεθανει προ πολλου...

span>

"...Από τα κατεχόμενα Εξάρχεια δίνουμε διορία 15 ημερών, να παραιτηθούν, σε όλους  εκείνους που οραματίζονται την αναβίωση της χούντας με μηχανές προπαγάνδας, ξυλοδαρμούς, εικονικούς βιασμούς, εκγύμνωση γυναικών, άρνηση νομικών δικαιωμάτων, εκφοβισμούς και παρακολουθήσεις συντρόφων/ισσών, εργατών/τριών και φοιτητών/τριών. Αυτές είναι κάποιες από τις πρακτικές της αυξανόμενης καταστολής και επίθεσης στον κόσμο του αγώνα. Η αριστεία και η κανονικότητά τους είναι τα κλειστά σύνορα, τα κλειστά στρατόπεδα, τα κλειστά μυαλά και μετά, θα έρθουν τα φουγάρα..."

Διαβαστε φρασεολογια.

ιαβαστε καμενα μυαλα.

ιαβαστε μυαλα νεαντερνταλ.

Διαβαστε εισαγωγη: "Απο τα κατεχομενα Εξαρχεια".

trong>Εχουν δικο τους κρατος ρε φιλε !

τι και να πει καποιος ειναι τοσο λιγο μπροστα σε αυτη την ανακοινωση. ΟΙ ανθρωποι αυτοι (που λεει ο λογος, γιατι για ανθρωπους δεν τους κοβω), ειναι πραγματικα αρρωστοι και φανατικοι. Πιστευει κανεις οτι μπορει να κουβεντιασει μαζι τους;;

Πιστευει κανεις οτι θα ακουσουν σε μια ηπια καταστολη και θα φυγουν ;; Πιστευει κανεις οτι θα φυγουν και θα εξαφανιστουν;; Οι ανθρωποι αυτοι εχουν ενα μονο σκοπο: Να προκαλεσουν θανατους. Για να φτιαξουν ηρωες.

Για να δημιουργησουν στην αρρωστημενη φαντασια τους "συνθηκες λαϊκης επαναστασεις". Για να γινουν οι ιδιοι ηρωες. Φυσικα καποιος τους κινει... καποιος τους παρακινει... καποιος τους προστατευει.. Καποιος τους χρηματοδοτει... Με κατι ζουν... Και δεν φτανει μονο αυτο.

Οι ιδιοι εχουν ενα απιστευτο θρασος. Μιλανε αυτοι για νομικα δικαιωματα!!

Μιλανε αυτοι για κανονικοτητα!! Αυτοι δινουν διοριες !! Μιλανε αυτοι για "κλειστα" μυαλα. Θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα, και οσο με αφορα νομιζω οτι θα εχουμε και θανατους.

Και λυπαμαι που το λεω, αλλα δεν θα θεωρησω σαν "υπερβολικη" βια οτι τους αφορα. Ειναι 40 χρονια παρανομοι, εχουν κλεισει χιλιαδες μαγαζια, εχουν καταστρεψει ζωες και μια ολοκληρη περιοχη της πρωτευουσας, και εχουν και το θρασος να απειλουν την ΝΟΜΙΜΑ εκλεγμενη κυβερνηση της χωρας.

Η δημοκρατια δεχεται φανερη και στα ισα επιθεση.

ην ακουσω τιποτα ευαισθητες αριστερες ψυχουλες να μυξοκλαινε για αυτη την αλητεια. Και μην ακουσω οτι και αυτοι εχουν δικαιωματα. Και μην ακουσω οτι και αυτοι εχουν μανουλες. Η υπομονη μου εχει εξαντληθει. Οσο με αφορα, ενας ειναι ο στοχος. Να τελειωσουμε με δαυτους. ΤΕΛΟΣ. Με οποιο τροπο. ΕΙμαι ξεκαθαρος;

?ε_την_καλη_την_εννοια_παντα :)

?αρδουλες <3

*Ο Παναγιώτης Σέρβος είναι Χημικός Μηχανικός, BSc Exeter University, MSc Salford University και εργάσθηκε στις εταιρείες Softex, Mobil, BP, Παίρης, Νοσοκομείο Καλύμνου, Ελεύθερος Επ. Τώρα ασχολείται με τον Τουρισμό και είναι καθηγητής ΙΕΚ.