Επειδή το ποστ της Αυγής που έδειχνε νεκροταφείο στις Σέρρες που γινόταν επέκταση με άνοιγμα καινούργιων ταφων δεν είναι τυχαίο , όπως η πρόβλεψη ή η ευχή να γίνει η Θεσσαλονίκη Μπέργκαμο με τους αμέτρητους νεκρούς , ας έχουμε το νου μας στην μαύρη προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ.

[caption id="attachment_338" align="alignright" width="240"]Ο Αιμίλιος Παττακός είναι επιχειρηματίας Γράφει ο Αιμίλιος Παττακός*[/caption]

Τα παιδιά του Καρτερού είναι μανουλες στο να δημιουργούν μαύρη προπαγάνδα , φεικ νιους και κλίμα καταστροφής.

Ήδη από την εποχή που ήταν στις αρχές των μνημονίων και έστηναν κρεμάλες , έκαναν κλίμα , χρησιμοποιούσαν μεμονωμένα περιστατικά και αναδείκνυαν περιστατικά όπως με το μαγκάλι των φοιτητών στη Λάρισα για πολιτικη και κομματική εκμετάλλευση.

Έβρισκαν μια οικογένεια με κάποιον άρρωστο και κομμένο ρεύμα το παρουσίαζαν και το μεγαλοποιουσαν προς πολιτική εκμετάλλευση μαζί με κάποιους συμμάχους τους από τα ΜΜΕ που τώρα κατηγορούν ως βοθροκαναλα.

Αυτό κάνουν και τώρα χωρίς πολιτικά επιχειρήματα και χωρίς προτάσεις στήνουν και σκηνοθετούν σκηνικά με μαθητές που κρυώνουν στα καφενεία επειδή δεν έχουν τάμπλετ.

ίναι οι ίδιοι που κατηγορούσαν την τηλεκπαίδευση και βρίσκονταν στο πλευρό της ΟΛΜΕ η οποία στην πρώτη καραντίνα δεν ήθελε τις κάμερες στα σχολεία και τώρα μιλούν για έλλειψη τάμπλετ .

Είναι οι ίδιοι που ο πρόεδρος τους τον Μάιο κατηγορούσε την κυβέρνηση για ολιγωρία γιατί αποφάσισε να ξεκινήσει την τουριστική σεζόν τον Ιούλιο λέγοντας ότι χάνονται έσοδα.

ργότερα είπαν ότι δεν έπρεπε να ανοίξει ποτέ ο τουρισμός γιατί ήταν εστία μόλυνσης από τον Κορωνοιό.

Μάλιστα δεν χάνουν την ευκαιρία να κατηγορούν την κυβέρνηση για αύξηση στο έλλειμμα σα να υπάρχει μια μαγική συνταγή να εισπράττεις χωρίς να δουλεύεις.

ίναι οι ίδιοι που όταν κάποιοι ανέφεραν ψεκασμενα σενάρια και θεωριες συνομωσιας αυτοί έκλειναν το μάτι στους ψεκασμενους θεωρώντας ότι η ιστορία του Κορωνοιου είναι φτιαγμένη για να κοπούν οι ελευθερίες και για να μας περάσουν το τσιπακι.

Το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Μυλοπουλου ο οποίος ανέφερε μια ψεύτικη ιστορία στο φμπ ότι κάποια φίλη του είχε σταθεί σε μια ουρά του ΕΟΔΥ , κουράστηκε να περιμένει και έφυγε.

trong>Της έστειλαν όμως μετά θετικό δείγμα στον Κορωνοιό.

Είναι οι ίδιοι όπου με το αρνητικό παράδειγμα Πολακη που δημοσίευσε φωτογραφίες από κοινωνική εκδήλωση όταν τα ημερήσια θύματα του Κορωνοιου είχαν φτάσει τα 50.

ίδιος ο κ. Τσίπρας μίλησε για κοινωνική εκδήλωση που έπρεπε να παραστεί αλλά το λάθος ήταν η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών .

trong>Συμπέρασμα, κλέψε αλλά μην σε πιάσουν.

Είναι οι ίδιοι που όταν από την κυβέρνηση παίρνονταν μέτρα με κλεισίματα νυχτερινών καταστημάτων , πανηγυριών και πολιτιστικών εκδηλώσεων θεωρούσαν ότι ήταν υπερβολικά και ότι ο Χαρδαλιάς ήταν αυταρχικός και τον στοχοποιουσαν.

Μάλιστα όταν κάποιοι τολμούσαν να αναφέρουν ότι η χαλαρότητα των συμπολιτών και οι διάφορες μαζώξεις των νέων στις πλατείες και στα μπάρ ήταν ένας από τους βασικούς λόγους μετάδοσης του Κορωνοιου , αυτοί έλεγαν ότι στοχοποιειται η νεολαία.

Ακόμα και τώρα που η διασπορά του ιού έχει ξεκάθαρα μπει σε όλες τις ηλικίες χαϊδεύουν τα αυτιά των νέων προσδοκώντας σε πολιτικά ωφέλη.

ίδιος ο αρχηγός τους σε ομιλίες του έχει αναφερθεί ότι γίνεται στοχοποίηση των νέων , της χαράς και της διασκέδασης.

Είναι οι ίδιοι που μιλούσαν για επίταξη ιδιωτικών κλινικών από το Μάρτιο όταν και το σύστημα υγείας δεν ήταν επιβαρυμένο με σκοπό τη χρέωση πολλών εκατομμυρίων στον Έλληνα φορολογούμενο.

Είναι οι ίδιοι οι οποίοι κυβερνούσαν για περίπου πέντε χρόνια και δεν έκαναν προσλήψεις στο ΕΣΥ και τώρα κατηγορούν την κυβέρνηση για έλλειψη προσωπικού.

Η πρόταση Τρίπρα επίσης, για ελάχιστο μισθό στο υγειονομικό προσωπικό 2.000€ ακούγεται τουλάχιστον αστεία και προκλητική όταν κατά τη διακυβέρνηση του το ιατρικό προσωπικό δεν πήρε καμία αύξηση.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα δεν είναι όπως το 2012 που ο αέρας των μνημονίων φούσκωσε τα πανιά τους.

ίναι ξεκάθαρο ότι η κοινωνία κοιτάζει με επιφυλακτικότητα ότι προέρχεται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφού πέρα από καταγγελίες δεν βλέπει κάποια πρόταση.

κόμα χειρότερα δεν βλέπει στήριξη στην εθνική προσπάθεια να ελεγχθεί ο Κορωνοιός.

Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί στην πλειοψηφία τους ότι το θέμα δεν προσφέρεται για κομματική εκμετάλλευση και ζητάνε σοβαρότητα και σύμπνοια από τις πολιτικές δυνάμεις.

ιστωνουν θετικά και υποδέχονται με ευχάριστα συναισθήματα πρωτοβουλίες όπως των νοσηλευτριων ΜΕΘ από την Κρήτη και άλλα μέρη της χώρας που εθελοντικά πήγαν στη Θεσσαλονίκη για βοήθεια στους ασθενείς και στους εξαντλημένους συναδέλφους τους.

αυτόχρονα οι πολίτες χρεώνουν συμπεριφορές ως ανεύθυνες και εκτός τόπου και χρόνου τις διαδηλώσεις , τις εκδηλώσεις των κομμάτων της αριστεράς για το Πολυτεχνείο και ότι άλλο δημιουργεί θέμα στη δημόσια υγεία.

Ο κόσμος είναι περισσότερο υποψιασμένος και ακούει με μεγάλη επιφύλαξη ότι ακούγεται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα οι πολίτες μόνοι τους αποδομουν την ψεύτικη και γκεμπελικη προπαγάνδα της αριστεράς και αυτό φαίνεται από τη στασιμότητα ή μάλλον την καθοδική πορεία του κόμματος στις δημοσκοπήσεις.

Έχω την εντύπωση ότι η ελληνική κοινωνία έχει ωριμάσει .

trong>Τα μνημόνια ήταν μια βίαιη προσαρμογή και αναγκαστικής προσγείωσης.

Όμως με την απατηλή διακυβέρνηση της αριστεράς με τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις ο λαός πλέον βλέπει με περισσότερο σκεπτικισμό τις κάθε λογής σειρήνες που υπόσχονται λύσεις και θαύματα.

ΥΓ

υτοί που δεν διστάζουν να στήσουν ολόκληρο σκηνικό και να χρησιμοποιήσουν παιδιά σε καφενείο ως προπαγάνδα χειριστου είδους δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα και για κανένα λόγο.


*Ο Αιμίλιος Παττακός είναι επιχειρηματίας* Επικοινωνήστε μαζί του στο https://www.facebook.com/aimilios.pattakos