Το τερας της σοβιετιας ψυχοραγει και για αυτο ειναι 2 φορες πιο επικινδυνο. Δεν εννοω αριθμητικα, αναφερομαι στην ψυχολογια του, την δυναμικη του, την δυναμη της επιρροης του.


Ολες αυτες οι επιθεσεις του βοθρου που διαβαζουμε δεξια και αριστερα τις τελευταιες μερες, δειχνουν πανικο, οχι δυναμη. Βλεπουν οτι η κοινωνια αρχιζει να στρεφεται και να αναγνωριζει οτι της πουλαγαν φουμαρα.

[caption id="attachment_416" align="alignright" width="184"] Παναγιώτης Σέρβος[/caption]

Η επιρροη της στα ΜΜΕ φθινει σταδιακα, γιατι εχασε τα γνωστα "αστερια" της. Υπαρχουν άλλα ακομα, αλλά η εποχη εχει αλλαξει. Πολυς κοσμος δεν παρακολουθει πλεον τα νεα της τηλεορασης, προτιμαει την ενημερωση του διαδικτυου, ακολουθει και επηρεαζεται απο τους νεους opinion makers.

Το φου μπου και το τουιτερ επηρεαζουν κυβερνησεις και εκλογες. Διορθωνουν, κριτικαρουν, προτεινουν, στοχευουν. Οποιος ακουει, κερδιζει. Το παιχνιδι αλλαζει με γοργους ρυθμους. Η αριστερα το εφαρμοσε πρωτη, αλλά πλεον η δημοκρατικη παραταξη (αυτη οριζεται αλλιως και ΔΕΝ περιλαμβανει την κομμουνιστικη αριστερα) μπηκε δυναμικα στο παιχνιδι.

Ο πολεμος και οι μαχες πλεον θα δοθουν στα εξης πεδια:

Κρατος του Νομου

Κρατος Δικαιου

Ασυλο

Αβατα.

Τρομοκρατια

Μεταρρυθμισεις στην Οικονομια

Παιδεια σε ολες τις βαθμιδες

Ιδεολογικη ηγεμονια

ΕΕ

.Μεταναστευτικο

ι "πιπεργιες Ικαριας" για "δεξα", και αυταρχισμους, και μπατσους, τελειωσαν για παντα. Τα 5 χρονια ΣΥΡΙΖΑ εδειξαν καθαρα πως εννοει η αριστερα την διακυβερνηση.

Εδειξαν και κατι αλλο. Τον μισανθρωπισμο της.

Για αυτο και οπου επικρατησαν δεν ειχαν κανενα απολυτως ενδοιασμο να δολοφονουν κατα εκατομμυρια. Η δικαιολογια για "αντιδραση" ηταν απλα ο φερετζες της αποκρουστικης της αλητειας.... Η δηθεν προστασια της "εργατικης ταξης", δεν ηταν παρα το τυρακι. Η φακα ηταν καλα κρυμμενη.

ΤΕΡΑΣ ΒΓΕΣ ΕΞΩ

ν η δημοκρατικη πλειοψηφια αντιληφθει τους νεους κανονες και τους παιξει σωστα, θα την εξαφανισει επιτελους και στην χωρα μας. Αργησε, αλλα ηρθε η ωρα.

?αρδουλες_αδυσωπητες <3


*Ο Παναγιώτης Σέρβος είναι Χημικός Μηχανικός, BSc Exeter University, MSc Salford University και εργάσθηκε στις εταιρείες Softex, Mobil, BP, Παίρης, Νοσοκομείο Καλύμνου, Ελεύθερος Επ. Τώρα ασχολείται με τον Τουρισμό και είναι καθηγητής ΙΕΚ.