Ολοι αυτοι δρουν, ζουν, και επιζουν, επειδη τους καλυπτε με καθε τροπο η αριστεριλα καθε μορφης (ΚΚΕ, ΚΚΕεσ, Συνασπισμος, Συριζα, ΚΚΕμλ, μλΚΚΕ, Ανταρσυα, αριστεροι Πασοκ), πατωντας πανω στην προπαγανδα της για "μπατσους γουρουνια δολοφονους"


style="text-align: right;">Γράφει ο Παναγιώτης Σέρβος*

λες οι ανοησιες που σιγοψιθυριζουν ολη αυτη η αριστερομαφια και οι κομμουνιστοσυριζοσλουρπηδες, στην προσπαθεια τους να δικαιολογησουν τις καταληψεις κτιριων, τις "συλλογικοτητες", τους αναρχικους και καλα "ηρωες", τους "εναλλακτικους", τους αυτονομους, τους κουκουλοφορους, τους συνδικαλιστες του 5%, τους βολεμενους των ΔΕΚΟ (η μεγαλυτερη πληγη της ελληνικης κοινωνιας), καθε πικραμενο που καιει την πολη, τους τρομοκρατες, τους ΛΑΘΡΟμεταναστες, τους ΛΟΑΤΚΙ, τα παιδια με την κουκουλα και τα ροπαλα, ΜΑΣ λεει ΕΝΑ και μονο ΕΝΑ πραγμα:

Ολοι αυτοι δρουν, ζουν, και επιζουν, επειδη τους καλυπτε με καθε τροπο η αριστεριλα καθε μορφης (ΚΚΕ, ΚΚΕεσ, Συνασπισμος, Συριζα, ΚΚΕμλ, μλΚΚΕ, Ανταρσυα, αριστεροι Πασοκ), πατωντας πανω στην προπαγανδα της για "μπατσους γουρουνια δολοφονους", "λαϊκη κυριαρχια", "φασιστες δεξους", για αιμοδηψεις "νεοφιλελευθερες" πολιτικες. Η ανοητη και φιλορωσικη/φιλοανατολικη ελληνικη κοινωνια του ξανθου γενους και των αραβων, τα καταπιε αμασητα, και ανεχονταν αν δεν υποστηριζε κιολας ολο αυτο το παραπανω κυκλωμα, που τον κατεστρεφε και δεν ελεγε και κουβεντα.

Ολη αυτη η σαπιλα εχει ενα ονομα. Αριστερα. Αυτη την στηριξε, αυτη την καλυπτε, αυτη την ανδρωσε, αυτη την επεβαλε. ΟΛΗ η αριστερα, απο τις παρυφες του Πασοκ μεχρι την τρομοκρατια. Δεν θα ξεχασω ποτε την ρηση του Αντρεα απο μπαλκονι προεκλογικης εκστρατειας προς το αλαλαζων πληθος: "Δεν υπαρχουν θεσμοι, παρα μονο ο κυριαρχος λαος" !!!!! Η επιτομη και η βασικη αρχη του καθε ενα απο ολους τους παραπανω μαφιοζους που ηθελαν να διαλυουν τα παντα ατιμωρητοι!

Το αξιωμα με το οποιο εζησε η Ελληνικη κοινωνια εδω και 50 χρονια. Με αλλα λογια διαλυστε τους θεσμους (Δικαστες, Αστυνομους, Εκπαιδευτικους, Βουλευτες, Υπουργους, ΜΜΕ) και θα κυριαρχησετε! Αυτο το εργο παρακολουθουμε ολα αυτα τα χρονια. Την διαλυση των θεσμων υπουλα και σταθερα.

Και σε αυτο φταιμε ολοι και οι περαν της αριστερας. Φταιμε γιατι αντι να αντιταξουμε την δικη μας ιδεολογια για την δημοκρατια και τον φιλελευθερισμο, ανοητως και ηλιθιωδως τους βαζουμε στο ιδιο τραπεζι αφου τους λεμε δημοκρατικο τοξο, τιμαμε τους αγωνες τους, τους "σεβομαστε" και φτασαμε να καναμε και κυβερνησεις μαζι τους απο το 1990 και μετα !!!!! Βαλαμε τον λυκο να φυλαει τα προβατα... Και μετα απορουμε για το αποτελεσμα :) :)

υτο ΠΡΕΠΕΙ να αλλαξει, ΧΤΕΣ.

?αρδουλες <3

?ετηνκαλητηνεννοιαπαντα


*Ο Παναγιώτης Σέρβος είναι Χημικός Μηχανικός, BSc Exeter University, MSc Salford University και εργάσθηκε στις εταιρείες Softex, Mobil, BP, Παίρης, Νοσοκομείο Καλύμνου, Ελεύθερος Επ. Τώρα ασχολείται με τον Τουρισμό και είναι καθηγητής ΙΕΚ.