Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, ο στρατός αναλαμβάνει την ηγεσία της μάχης ενάντια στον Κορονοϊό.


style="text-align: right;">Γράφει ο Αλέξανδρος Τσίγγος*

νώ όσο διαβάζετε αυτές τις γραμμές, απλώνεται στο διαδίκτυο η φήμη πως το κορονοϊός, αποτελεί βιολογικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε εναντίον της Κίνας και πως ενώ οι Κινέζοι μπόρεσαν να συνθέσουν μόνο ένα μέρος της γενετικής του ακολουθίας, οι Αυστραλοί διαθέτουν ήδη αντίγραφο του ιού και ανακοίνωσαν πως ήδη ετοιμάζουν εμβόλιο, ο Πρόεδρος της Κίνας, έδωσε εντολή στον στρατό και τις ειδικές δυνάμεις, να αποτελέσουν το κύριο έργο της μάχης ενάντια στην εξάπλωση μιας επιδημίας.

Αυτό σημαίνει ότι στις περιοχές που ήδη έχει ξεσπάσει η επιδημία, εφαρμόζεται ο στρατιωτικός νόμος και δυστυχώς ελάχιστη εικόνα μπορούμε να έχουμε από αυτό, με τους περιορισμούς που διέπουν το Κινεζικό κράτος, που δε πρέπει να ξεχνάμε ότι διοικείται από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας.

[caption id="attachment_421" align="alignright" width="193"] Αλέξανδρος Τσίγγος[/caption]

Σε αυτό τον παράδεισο του υβριδικού κρατικού-ιδιωτικού καπιταλισμού, ο Μάρξ "βρήκε τοίχο".

Ο στρατός ήδη έχει προχωρήσει στην συγκρότηση στρατιωτικών νοσοκομείων τις περιοχές που ο ιός απλώνεται, μα κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό του φαίνεται ότι μέχρι στιγμής αποτύχει.

ιός αυτός διασπείρεται πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων. Σε αυτό θυμίζει πράγματι ένα βιολογικό όπλο.

ριν 3 μέρες ανακοίνωσε το Κρεμλίνο ότι κλείνει όλα τα σύνορα τα με την Κίνα.

πρώτη χώρα που ερμήνευσε τον Κορονοϊό ως πιθανό βιολογικό όπλο και έκλεισε την ίδια στιγμή τα σύνορα της είναι η Βόρεια Κορέα.


*Ο Αλέξανδρος Τσίγγος είναι ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός, σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης. Επικοινωνήστε μαζί του στο https://www.facebook.com/AlexandrosTsiggos

Τα άρθρα γνώμης αντανακλούν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών και δεν αποτελούν θέσεις του FreeOpinion.News