Στην σκιά αυτού του ζόφου, αν θα μπορούσε ο ζόφος να έχει σκιά, ένα ερώτημα κρυμμένο, στην μαγική εικόνα της εποχής του τρόμου που όλοι οι μηχανισμοί έχουν εξαπολύσει ενάντια στον Άνθρωπο.

strong>


style="text-align: right;">Γράφει ο Αλέξανδρος Τσίγγος*

να ερώτημα που θα έπρεπε να μας οδηγήσει στο να επανεξετάσουμε τον ρόλο της Επιστήμης και της ηθικής της, όπως και της ηθικής της εποχής μας.

Κατασκευάζουν οι Επιστήμονες ιούς, Κι αν ναι;

Κι αν κατασκευάζουν ιούς, γιατί να μη σκεφτούμε ότι αυτός ο ιός είναι ανθρώπινο δημιούργημα;

Αυτός ο ιός, αν δε χτυπήσει το αναπνευστικό του ανθρώπου, χτυπάει το νευρικό του σύστημα, αν δε μεταφερθεί με βήχα εναέρια, μεταφέρεται από τα nanoparticles της απλής εκφοράς του δυνατού λόγου και αν όχι από αυτό, συντηρείται για ώρες η μέρες επάνω σε επιφάνειες.

[caption id="attachment_421" align="alignright" width="284"] Αλέξανδρος Τσίγγος[/caption]

Αυτός ο ιός, μένει κρυμμένος στον ανθρώπινο οργανισμό και για ένα διάστημα από 5 έως 15 ημέρες υποσκάπτει το αμυντικό σύστημα του ανθρώπου οδηγώντας σε παραλυσία τον μηχανισμό παραγωγής αντισωμάτων (κάτι που θέτει σε συνολική αμφισβήτηση την ποιότητα όλων των τεστ που χρησιμοποιούνται σήμερα, είτε αυτά που προσπαθούν να εντοπίσουν αντισώματα, είτε αυτά που χρησιμοποιούν αντιγόνα).

Αυτός ο ιός οδηγεί το 70% αυτών που θα τεθούν σε συστήματα τεχνητής αναπνοής.

υτός ο ιός λοιπόν, που σε ένα άρθρο στο περιοδικό Nature, που ενώ ξεκινάει με την αυτάρεσκη δήλωση, ότι η έρευνα αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι ο ιός δεν είναι κατασκευασμένος, στα συμπεράσματα του αναφέρει ότι δεν μπορούμε να πούμε με ασφάλεια από που προέρχεται, και ΔΕΝ μπορεί να είναι δημιούργημα ανθρώπου γιατί είναι ατελής η συμπεριφορά του, άρα είναι δημιούργημα της φύσης.

Δηλαδή αν τον έφτιαχνε ένα Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας δε θα είχε τέτοια ελαττώματα!!!

Πολλοί μίλησαν και είπαν ότι ο Ιός επιλέγει τα κρούσματα του βάσει του DNA τους. Ήδη υπάρχουν κάποιες μελέτες για αυτό.

Και ήδη υπάρχουν ενδείξεις ότι ένα μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού είναι απρόσβλητο για αυτό το λόγο.

να μικρό μέρος

Ο ιός αυτός λοιπόν πρώτα κατασκευάστηκε το 2012 στις ΗΠΑ και η επικινδυνότητα του, οδήγησε τον Πρόεδρο Ομπάμα, να εκδώσει Προεδρική οδηγία για να σταματήσει η έρευνα αλλά και καταστροφή των δειγμάτων. Και τα δύο είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ που δεν επιδέχονται αμφιβολία. Υπάρχει αναρτημένη η έρευνα στα επιστημονικά site Lancet, PubMed κλπ, και φυσικά και η Προεδρική Οδηγία!

Το 2015 ξαφνικά, μια Ιταλική εκπομπή, φέρνει το θέμα διαφορετικά και παρουσιάζει τους Κινέζους ως δημιουργούς του Ιού.

Δε ξέρω αν και οι Κινέζοι έφτιαξαν κάτι αντίστοιχο.

ιθανόν.

Η Κίνα ισχυρίζεται πως είχε μόνο το ένα στέλεχος του ιού και ότι οι ΗΠΑ είχαν και τα πέντε στελέχη του.

Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω στα χέρια μου εκπομπή της Κινεζικής τηλεόρασης, που ανώτατος Αξιωματούχος του τομέα της Μοριακής Βιολογίας της χώρας, αναφέρει ότι μπορεί να υπάρξει ένας τρελός που θα μπορούσε να διαρρεύσει έναν τέτοιον ιό για λόγους πολέμου. Ένας ιός που μπορεί να φτιαχτεί μέσα στα σύγχρονα εργαστήριο, και να στοχεύει ανθρώπους με συγκεκριμένη δομή στο DNA τους.

Κι όλα αυτά, δεν είναι δημιούργημα δημοσιογράφων και συνωμοσιολόγων. Είναι υφιστάμενες μελέτες στο Lancet, στο PubMed, Science magazine και σε αντίστοιχα ευυπόληπτα site της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας.

Τώρα ποιος ωφελείται από αυτή την κατάσταση.

Σε παγκόσμιο επίπεδο μια γενική απαξίωση της οικονομίας, το φαινόμενου του black swan και το επιβαλλόμενο The Great Devaluation σε συνέχεια της δεύτερης φάσης της, αυτής της χρηματιστηριακής κρίσης του 2008.

Η δική μας κυβέρνηση σε δύο σημαντικά θέματα

1. Στο προσφυγικό, όπου έχοντας θέσει σε καταστολή έναν ολόκληρο λαό, το λύνει βάσει του σεναρίου που ήρθε να υπηρετήσει.

2. Μέσα σε μια αλήθεια, γιατί ο ιός είναι ένα γεγονός, άσχετα από την οποιαδήποτε αξιολόγηση της επικινδυνότητας του και το πως θα έπρεπε να υπάρξει η διαχείριση του σε επίπεδο κοινωνίας, θα κρυφτεί ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ. Ότι η Ελλάδα είχε βγεί από την οικονομική κρίση. Από τον οικονομικό ρημαδιό που θα απομείνει στο τοπίο μας και την φτώχεια που θα αντιμετωπίσουμε, το ΨΕΜΑ των πολιτικών κομμάτων θα κρυφτεί, όπως και αν όχι η επιβράβευση, αλλά η ατιμωρησία των υπευθύνων της λεηλασίας μας επιτεύχθηκε.

3. Ο μετασχηματισμός της Ελληνικής κουτσουρεμένης δημοκρατίας στο Κινέζικο μοντέλο πολιτείας.

Εδώ θα σταθώ σε μια από τις παράλογες αποφάσεις που έχουν παρθεί. Απαγορεύεται το ψάρεμα, το κολύμπι, το υποβρύχιο ψάρεμα και το να βγεις με την βάρκα σου στα ανοιχτά!!!!!

Σε παγκόσμιο επίπεδο, το τέλος της Παγκοσμιοποίησης και η επιστροφή στα Έθνη - Κράτη. Αφού με την πρώτη, χώσανε της χερούκλες τους μέσα στα σωθικά μας και λεηλάτησαν τις οικονομίες μας, την ανάπτυξη μας και μας τσεκουρέψανε στην ικανότητα της διατροφικής πρώτα από όλα αυτάρκειας μας, τώρα θα ξανασηκώσουν τα τείχη. Ήδη η Γερμανία και οι βόρειοι σύμμαχοι της το δείχνουν στην άρνηση του ΚορωνοΟμόλογου.

Χθες ο πρόεδρος Τραμπ, μαζι με τον κύριο Ναβάρο, Γενικό διευθυντή του Εμπορίου και Βιομηχανίας των ΗΠΑ, δήλωσαν ότι ποτέ ξανά δε θα βρεθούνε οι ΗΠΑ σε ανάγκη για νοσηλευτικό και φαρμακευτικό υλικό και τόσο βαθιά εξαρτημένες από το διεθνές εμπόριο και παραγωγή.

Ένα φρικτό σενάριο Οργουελικής σύλληψης, της Κοινωνικής Μηχανικής που ήδη μας επιβάλλεται είναι:

Ή κάνεις ένα εμβόλιο που εμπεριέχει RNA και άρα θα έρθει να αποδομήσει το δικό σου RNA ή μένεις αποκλεισμένος στο σπίτι στερούμενος την δυνατότητα του να εργασθείς η να ταξιδέψεις.

Και θα υπάρξουν οι "Καθαροί" συμπολίτες μας, που η αχρηστία τους ως παραγωγικές μονάδες, η χρόνια διαφθορά τους με τον κίτρινο τύπο και τα θορυβώδη κανάλια, το σκάρτο της ζωής τους ως ξεδοντιασμένοι πολίτες θα το υποστηρίξουν, μέσα από την άγνοια και την αμορφωσιά.

Σε παγκόσμιο επίπεδο ανάμεσα στα υπόλοιπα, αυτό που με τόσο κυνισμό δήλωσε η Κυβέρνηση Μπόρις Τζονσον για την ανοσία αγέλης, τo ξεκλήρισμα των ηλικιωμένων και με αυτό τον τρόπο το άπαξ και δια παντός για αυτή την γενιά του προβλήματος που προέκυψε με την ληστεία των Ταμείων συνταξιοδότησης και του Δημόσιου τομέα Υγείας. Γιατί αυτή η ληστεία έγινε σε πλανητικό επίπεδο.

Ίσως θα πρέπει να αναφέρουμε εδώ και όσον αφορά το δικό μας σύστημα υγείας, η Ελλάδα ξόδεψε 240 δις για την Άμυνα της και ξόδεψε άλλα 240 δις στον χώρο της υγείας που εξαφανίστηκαν στις τσέπες επιτήδειων, ιατρών, εκπροσώπων φαρμακευτικών και ιατρικού εξοπλισμού και τις πολυεθνικές εταιρείες.

ας είχαν στο να κοιτάμε την μικρή τρύπα μιας βελόνας με την Novartis, για να μη βλέπουμε τις γκρεμισμένες πύλες της Υγείας.

ναρωτιόντουσαν πολλοί ποιοι τα πήραν από την Novartis πχ, αλλά κανείς δεν έθεσε το ερώτημα γιατί η αποζημίωση της για να ισοσταθμιστεί, οδήγησε σε δεκάδες χιλιάδες απολύσεις νοσηλευτικού και Ιατρικού προσωπικού και εφοδιασμού της Δημόσιας Υγείας. Αυτό είναι το σκάνδαλο!

Στο ερώτημα αν οι επιστήμονες κατασκευάζουν Ιούς;

Απαντάει μόνος του ο κύριος Τσιόρδας, όταν δε δίνει συνεντεύξεις για το πόσο θαμάζει τον πολυπολιτισμό και την διαφορετικότητα που προσφέρουν οι λαθραίοι εισβολείς.

https://abcnews.go.com/Health/super-flu-controversy-brews-scientists-creation-killer-viruses/story?id=15721283

https://www.newyorker.com/magazine/2012/03/12/the-deadliest-virus

https://www.theguardian.com/world/2014/may/20/virus-experiments-risk-global-pandemic

https://journals.plos.org/plosmedicine/article?id=10.1371/journal.pmed.1001646

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4797993/https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0042682217304142


*Ο Αλέξανδρος Τσίγγος είναι ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός, σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης. Επικοινωνήστε μαζί του στο https://www.facebook.com/AlexandrosTsiggos